Welkom bij JD Tattoo Supplies, dé toonaangevende tattoo groothandel in Alkmaar. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige tattoo benodigdheden, producten en supplies: van inkt en naalden tot machines en verzorgingsproducten. Met jarenlange ervaring begrijpen we de unieke behoeften van tattoo-artiesten.

Onze missie is om kwaliteitsproducten te leveren die voldoen aan de hoogste normen in de branche. Wij streven naar uitmuntendheid in onze producten, zodat jij kunt excelleren in jouw kunst. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar waarom professionals vertrouwen op JD Tattoo Supplies voor hun vak.

Het begin
JD Tattoosupplies is ontstaan vanuit de ontwikkeling van de CBD-boter. Toen Covid19 begon zijn wij dit verder gaan oppakken. Beginnend vanuit de gedachten van Michael (eigenaar) zelf, zijn er een aantal producten ontstaan.

De ontwikkeling
Michael koos voor producten die eigenlijk onmisbaar zijn in een tattooshop. Door het 3 jaar lang testen en aanpassen van de producten door 25 internationale artiesten denken wij dat we met topproducten op de markt komen die niks onderdoen aan alle producten op de markt. Enkel wel met relatief goede prijs!

Join the family
Wij hopen dan ook dat jullie met veel plezier met deze producten gaan werken. Naast het verkopen gaan we uiteraard ook kijken wie wij straks kunnen toevoegen aan de JD Family. Als artiest profiteer je dan van ontzettend veel voordeel!